joi, 2 octombrie 2008

Astăzi inaugurăm noul Complex Socio-Cultural din Aninoasa




Am parcurs şi a doua zi de evenimente culturale la Aninoasa. Alăturat aşez paginile publicaţiei realizate de Victor Mihalache şi apărute zilnic cu agenda manifestărilor. Astăzi este o zi mare: Inaugurăm noul Complex Socio-Cultural. La ora 17,00 se va întâmpla aceasta. Apoi vom derula o nouă ediţie a Festivalului Primarilor Artişti. Vă aşteptăm şi vă dorim numai bine!

Un comentariu:

Marian Stere spunea...

Felicitari !!! Domnule Maricescu, daca toti primarii din Romania ar face pentru Oamenii lor ceea ce faceti Dumneavoastra, aceasta tara ar fi mult mai fericita. Asa cum am spus si pe scena Complexului la a carui inaugurare am avut marea ONOARE de a participa, NICAIERI nu m-am simtit mai bine decat in Aninoasa. Mii de multumiri Oamenilor care stau langa Dumneavoastra, domnul Emil, domnul Holban, intregii echipe de consilieri, domnului Badea, tuturor celor care de aici, de pe Pamant, au adus bucuria, efectiv MAREA BUCURIE a intalnirii dintre suflete care bat in acelasi ritm... artistic. Multumesc si Bunului Dumnezeu din Cer, ca ne-a dat vreme buna... pe cod galben, terestru. Va multumesc ca nu am auzit "manele", aceasta OTRAVA pentru Cultura romaneasca. Chiar daca ati fost catalogat ca "lautar" (mai ales in campaniile electorale) VA ROG sa fiti mandru: pornind de la Barbu lautarul, Anton Pann si ajungand la Maria Tanase, Faramita Lambru si multi altii, eticheta lor va ramane eternitatii acestei tari. Sincer, am pierdut un mare artist care s-a dedicat administratiei locale. Ce sa va mai spun? AAAA ! Stiu! Nu vreti sa veniti primar in sectorul 3, in locul mult mediatizatului Negoita? Avem nevoie de Dumneavoastra in Bucuresti. Acest om si echipa lui ne-au luat 12 banci din fata blocului, ne-au desfundat trotuarul, ne-au pus DOAR BORDURI si... atat. Mi-as dori sa castig un primar ca Dumneavoastra. Oricum, sunt fericit ca mi-a castigat un PRIETEN.
Sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc si putere sa puteti trece peste inerentele mizerii ale celor care incearca sa va saboteze si sa va denigreze munca.
Daca Traian Basescu a spus "Iarna nu-i ca vara", incerc sa parafrazez si sa spun "Primaria nu e Inspectorat scolar".
Va imbratisez cu drag,
Marian Stere